Jesteś tutaj: ekoconcept.pl > Kuchnia > Jak przechowywać kawę?

PROSTA KUCHNIA W PIGUŁCE

Pewnie codziennie każdy z nas staje przed dylematem swojego dziennego jadłospisu. Planując dzień wcześniej lub już z samego rana co dziś zjemy na obiad i kolację, choć nie zjedliśmy jeszcze nawet śniadania. Czasem kilka sprawdzonych sposobów wystarczy by ułatwić sobie ten skomplikowany proces jakim jest planowanie jedzenia, bo głównie to spala nas najbardziej, na pewno bardziej niż samo jedzenie, które jest już tylko przyjemnością. Po pierwsze mniej znaczy więcej a „mniej a częściej” to już w ogóle klucz do sukcesu. Pamiętaj o częstych małych posiłkach i wbrew pozorom nie muszą to być zawsze kanapki ponieważ wystarczy drobna przekąska jaką jest jabłko czy pomarańcza zjedzona w pracy. Zasada nr dwa: picie dużej ilości wody minimum dwa litry dziennie oraz zasada nr trzy: jasne zastąp ciemnym a co za tym idzie wersję obiadu z białym makaronem zastąp ciemnym i analogicznie postępuj z ryżem oraz pieczywem. Prawda, że proste? Zasada numer cztery : Wdróż pozostałe zasady w życie i zacznij już dziś!!

Zostaw odpowiedź

Musisz być zalogowany żeby komentować.